Blog,  Glass Effect,  News

Glas-in-lood effect kerstpapier Lantaarn

Maak een heerlijke recolored glass impact Christmas Lantern, een uitstekend kerstontwerp voor elke kamer. Geproduceerd met behulp van een papieren lampenkap die past en daklicht. Op het moment dat het licht wordt aangezet zie je de volledige impact van de recolored glass impact. Voor het maken van de recolored glass impact paper light heeft u…

Een bolvormig papieren lampenkapje/licht in elk gewenst formaat. Viltstiften, donkere verf. Je moet een plan maken voor de lamp. Teken het plan op een stuk papier. Je zou de kerststal kunnen tekenen, een kerstboom, de kerstman of eventueel ‘Happy Christmas’. Het plan moet eenvoudig en sterk zijn.

Als je tevreden bent met het plan kun je beginnen met het maken van een foto van de lamp zelf. Eerst moet je de papieren lamp opzetten. Er moeten richtlijnen bij komen. Ontvouw het licht en voeg een draaduitbreiding toe binnenin de lamp, deze ruimte wordt op zijn plaats gehouden en houdt het licht rechtop en opgewekt.

Neem een donkere viltstift of een marker en trek het plan op de papieren lamp. Wees voorzichtig als u dit doet omdat het licht van papier is en de natte inkt het papier delicaat maakt. In het geval dat je pen toch ‘ervaart’, plak dan een klein beetje papier op de opening om het te fixeren en te laten drogen.

Als je plan klaar is, schilder je de ondergrond van het lichte donker. Dit met als doel dat de lamp een deel van het licht uitschakelt. Ook hier moet je oppassen dat je niet in het papier doordringt. Gebruik twee penselen om de lamp te schilderen, een slanke penseel voor kleine en kleine korrelige zones en een dikke penseel voor grote zones.

Top Tip – Schilder vanaf de kop van het licht naar beneden, en laat het drogen. Draai dan om en schilder de andere helft. Gebruik een schaaltje om de lamp aan te laten staan, het voorkomt dat het lampje beweegt en het verhoogt het van het werkoppervlak. Voor het beste resultaat geeft u het licht twee lagen donkere verf.

Als de verf eenmaal droog is, bent u bereid om de herkleurde glasimpact aan te brengen. Met gearceerde viltstiften, schaduw in de witte gebieden van uw plan op het papier licht. Ook hier gaat het goed.

Hang de lamp nu op aan een daklamp in uw huis. Elke keer dat het licht wordt aangezet, zal uw prachtige plan schijnen als een gerecoloreerd glazen raam in een gemeente op een stralende dag. Het licht is een leuke en abnormale kerstversiering.

Probeer niet een hogere wattage lamp in het licht te gebruiken dan de lichtrichting en de bundeling van de lamp laten zien.